Održana online tehnička radionica partnera Crocodile 3 projekta

04.11 2021.
Održana online tehnička radionica partnera Crocodile 3 projekta
Na online tehničkoj radionici partnera projekta Crocodile 3 razmatran je trenutačni status svih partnera projekta, dan je kratak sažetak izmjena u proteklim mjesecima i daljnjeg pregleda još potrebnog za odraditi s novim datumima završetka, zbog produljenja projekta do 31.12.2022.godine.

Razgovaralo se i o ustrajanju u potrebi za međudržavnom komunikacijom i distribucijom podataka, a sve u cilju pružanja svim korisnicima prometne podatke u realnom vremenu. 
Podaci su osnova za moderno upravljanje prometom te operateri autocesta već imaju na raspolaganju mnoge relevantne strategije upravljanja. 

Budućnost CROCODILE koridora u CEF 21
Kako je u tijeku otvoreni CEF2 poziv, u kojem je moguće aplicirati nove projekte vezane uz ITS i uvođenje novih tehnologija, na sastanku je predstavljen i novi nacrt strukture radnog paketa koji se temelji na posljednjem podnesku Crocodile 4.0

undefined

Svi partneri Crocodile koridora su se usuglasili kako žele zajedno aplicirati na novi projekt u sklopu CEF2 poziva i usuglasili su korake kako bi se na vrijeme pripremili.